Start Grote Clubactie

(05-09-2017)
Beste DSC leden,

Vanaf 16 september start de Grote Clubactie, waar DSC aan deelneemt. De Grote Clubactie is er niet voor niets! Ons doel is om samen met jullie geld voor nieuw materiaal voor de jeugd in te zamelen. Denk daarbij aan nieuwe korven, palen, voetstukken en materiaal voor de KangoeroeKlup. Jullie hebben er zelf dus ook profijt van!!
Ons streven is om samen € 1000,00 op te halen. Ambitieus? Misschien, maar we gaan ervoor! Je kunt op verschillende manieren loten ( € 3.00 per lot) kopen/verkopen:

-          Eenmalige machtiging: leden gaan met verkoopboekjes langs de deuren en noteren de gegevens van de lotenkopers in de verkoopboekjes. De Grote Clubactie incasseert eenmalig het bedrag bij de lotenkoper, die het lotnummer of de lotenreeks op zijn/haar bankafschrift ontvangt. Je hoeft dus maar één keer langs de deur en hoeven niet met geld over straat! Voor elk verkocht lot verdien je €0,40 voor jezelf!!

-          Online verkoop; op http://clubactie.nl/actie/DETOSPORTLUSTCOMBINATIEDSC3 kunt u vanaf 16 september online loten kopen. Loten kopen is nog nooit zo makkelijk geweest!

-          Kantine: op trainingsavonden kunnen er bij de bar loten gekocht worden, dit gaat via de eenmalige machtiging.

-          Superlot; een Superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten. Een Superlot is een vorm van mini-sponsoring. De koper ontvangt na aankoop één symbolisch Superlot (vragen aan Niels van Kemenade), plus de lotenrange op zijn/haar bankafschrift. De verkoper die een Superlot weet te verkopen krijgt daarvoor zelf een beloning van €25!

Uiterlijk 1 november 2017 de boekjes voorzien van naam inleveren bij Niels van Kemenade of Annie Brink.


Tips en tricks voor het verkopen van loten:

-          Verkoop loten aan je ouders, opa en oma, ooms en tantes;

-          Verkoop loten in de straat/wijk waar je woont;

-          Verkoop loten op verjaardagen;

-          Verkoop 20 loten, want:

20-loten-actie
 
 
[terug]