DRINGENDE OPROEP: Vacatures Jeugd

(18-09-2017)

Dringende oproep: Vacatures Jeugd!!!

Binnen de jeugd is het kader de afgelopen maanden steeds verder ingevuld. Dat werkt voor iedereen binnen de jeugd een heel stuk makkelijker en praktischer. Daar zijn we ook blij mee. Een aantal posities zijn nog niet (geheel) ingevuld. Hieronder staan deze vacatures/posities op een rij.

 • Trainer (en coach) DSC B2
  Naast Stefan willen we graag nog een trainer (en eventueel coaching) zodat ook dit team met minimaal 2 trainers staat. De B2 speelt wedstrijdkorfbal en traint 2x per week. Diverse opties (bijvoorbeeld met een aantal personen rouleren, 1x per week ondersteunen) zijn te bespreken.

 • JTC (minimaal 1 persoon)
  De JTC bestaat op dit moment uit 3 personen. Voor de taken die er zijn is dat minimaal 1 persoon te weinig. Onder deze taken valt o.a. het schakelen met de jeugdtrainers en oplossinggericht acteren binnen de jeugdzaken. Daarbij hoort ook beleidsmatig denken en handelen zoals binnen de jeugd van DSC is uitgezet.

 • Aanspreekpunten aspiranten C en alle pupillen (max. 4 (verschillende) personen)
  Onder deze taak valt het aanhoren van verzoeken en deze aan de JTC terugkoppelen zodat bekeken kan worden welke acties uitgezet kan worden. Op dit moment betreft het 4 leeftijdscategorieën, de C, D, E en F/KK). Deze functie kan door 1, 2, 3 of 4 personen worden uitgevoerd. Invulling in overleg met de JTC.

 • Werving (meerdere personen)
  Op dit moment worden er op de achter- en voorgrond diverse acties voorbereid om spelers in de E, F en KK (3 t/m 9 jarige), met de nadruk op de F en KK leeftijden, te gaan werven. Deze taken zullen vaak op projectbasis zijn en omvatten o.a. het bespreken van de acties, regelen van de taken en aanwezig zijn bij de wervingsacties. Alles in overleg met de ledenwervingsgroep en JTC. Dit kan vaak op en tijdens de trainingen van de jeugd.

#DSCtotindepuntjes? Jullie kunnen mee helpen om dit te verwezenlijken!

Help de jeugd en geef je zo snel mogelijk op! Ook hier geldt weer: Vele handen maken licht werk!

Wil je helpen of wil je nog meer weten over de hierboven genoemde vacatures, neem dan contact op met ons via of spreek ons aan.

De JTC

 

 
 
[terug]