JTC Nieuws oktober 2017

(09-10-2017)

Het veldseizoen zit er alweer bijna op en na de herfstvakantie gaan we de zaal in. Hieronder een aantal actuele zaken.

Materiaal:

Aan het begin van het seizoen is het materiaalhok opgeruimd. Helaas wordt het nog steeds niet netjes opgeruimd zodat de jeugd bij een volgende training weer over voetstukken moet klimmen om bij de juiste palen te komen. Tijdens de zaalperiode zal daar een nieuwe actie op uitgezet worden zodat het na de zaalperiode wel makkelijker voor iedereen wordt.

Het ballenhok wordt ook aangepakt. De blauwe rekken gaan verdwijnen en per leeftijdscategorie zal een kliko met ballen komen. Deze kunnen dan mee het veld op. Voor de zaalperiode worden de ballen nog verdeeld over de ploegen. Zorg bij elke thuiswedstrijd voor 2 ballen (voor je eigen ploeg en 1 voor de tegenstander). Het verzoek is om de DSC ballen niet mee naar uitwedstrijden te nemen. Dan kunnen ze ook niet zoekraken of worden vergeten.

Voor al het materiaal geldt, ben er zuinig op. Vervangen kost veel geld (een complete seniorenpaal kost zo’n € 400,00 per paal!)

Trainingen veld en zaal

De laatste veldtraining is op donderdag 12 oktober 2017. Daarna zijn alle jeugdploegen vrij tijdens de herfstvakantie. In de week na de herfstvakantie wordt er ook niet getraind. Alle ploegen starten in de week van maandag 30 oktober as met de zaaltrainingen conform het zaaltrainingsschema (zie hierna).

Het concept trainingsschema ligt op dit moment bij de trainers. Zoals eerder al gecommuniceerd hebben we op de donderdag minder uren zodat we naar andere opties hebben moeten kijken. Van zowel de spelers, ouders en trainers wordt meer flexibiliteit verwacht. Dit is helaas niet anders.
Voor de duidelijkheid: Voor zowel trainers, spelers en ouders geldt dat de trainingsdag(en) en tijden ten opzichte van het veld gewijzigd kunnen worden.
Houd je mail en de site goed in de gaten voor de trainingsdagen en uren van je ploeg.
(update 17-10-2017: klik hier voor het trainingsschema of kijk op de teampagina bij je eigen team)

Kangoeroe Klup

Alle kinderen van 3 tot 6 jaar zijn welkom tijdens de Kangoeroe Klup trainingen (vrije inloop). De laatste training op het veld is op zaterdag 15 oktober van zaterdag van 9.30 – 10.30 uur op het veld van DSC (Vijfkamplaan te Eindhoven).

Op zaterdag 28 oktober en 4 november 2017 zijn er twee ochtenden waarbij alle spelers van 3 tot en met 8 jaar welkom zijn bij de Kangoeroedagen bij DSC. Deze zijn tussen 9.30 – 12.30 uur in de sporthal De Vijfkamp. Zie ook de site van DSC (www.kvdsc.nl, Kangoeroe Klup). Inschrijven kan door middel van een mail met de naam van de speler en geboortedatum. Deze e-mail mag naar aanmelding@kvdsc.nl of jtc@kvdsc.nl. Ook de voorkeur van de dag, beide dagen mag ook, kan worden aangegeven.

Iedereen alvast een fijne herfstvakantie en veel plezier en succes in de zaal!

De JTC
 
 
[terug]