#DSCtotindepuntjes..... bouw jij mee?

(24-01-2018)

Inmiddels zijn we een eindje op weg met #DSCtotindepuntjes en hebben we eerst de focus gezet op ons clubhuis. In een brainstorm met een aantal enthousiaste leden zijn we gekomen tot allerlei aandachtspunten die we graag willen verbeteren om ervoor te zorgen dat ons clubhuis weer echt ons clubhuis wordt.

Maar er is meer dat aandacht nodig heeft. Zo hebben we uitdagingen op het gebied van communicatie, onze website, opleidingen, de organisatie van activiteiten, het introduceren van andere korfbal-vormen, informatievoorziening, social media, sponsorwerving en alle activiteiten rondom de presentatie en wedstrijden van de DSC selectie.

Hoe we dat willen aanpakken? Door gebruik te maken van de talenten van onze leden. We willen niet meer een compleet plan presenteren, hooguit het belang verduidelijken en een richting aangeven. Hoe dat er vervolgens uit gaat zien willen we volledig overlaten aan de mensen die uiteindelijk met de uitwerking aan de slag gaan.

Op dinsdag 20 februari willen we in een brainstorm met zo veel mogelijk leden en ouders van jeugdleden richting geven aan onze plannen en hopen we te bereiken dat mensen in gaan stappen om de plannen verder uit te werken. De komende weken zullen we een aantal leden en ouders van jeugdleden gericht benaderen om mee te doen. Lijkt het je leuk of interessant om hier aan mee te doen, of vraag je je af welke bijdrage jij zou kunnen leveren, neem dan even contact op met Geert, Ivo of Edwin. We vertellen er graag over.

Namens het bestuur:

Geert Franse  06-2169 9263
Ivo Hamersma  06-4228 8391
Edwin Mulder  06-50233093
 
 
[terug]