JTC Nieuws januari 2018

(29-01-2018)
Het zaalseizoen is inmiddels alweer over de helft. Voordat we weer het veld op gaan hebben we nog wat informatie voor de komende periode in de zaal.

Trainingen zaalperiode
Carnavalsvakantie:
  • Geen trainingen op maandag 12 en dinsdag 13 februari 2018
  • Op woensdag 14 en donderdag 15 februari as gaan de trainingen wel door.

De data van de laatste zaaltrainingen in maart zijn als volgt:

  • Gymzaal Oude Boschebaan (beneden): woensdag 7 maart 2018
  • Tennishal: dinsdag 6 maart 2018
  • Sporthal Oude Bosschebaan (boven): donderdag 8 maart 2018
  • Vijfkamp: donderdag 8 maart 2018

 
Trainersbijeenkomsten
Op dinsdag 20 februari en dinsdag 13 maart as zijn er weer 2 nieuwe (praktijk) bijeenkomsten voor de jeugdtrainers.

2de helft veld
Herhaling: een mededeling over de wedstrijden op zaterdag 7 april 2018. Dit is het bericht wat de bond heeft gecommuniceerd:

Traditiegetrouw wordt het zaalkorfbalseizoen afgesloten met de finales van de Korfbal League en de Ajeugd. Op zaterdag 7 april a.s. worden deze finales gespeeld in de Ziggo Dome te Amsterdam. De Korfbal League finale start om 16.00 uur, de A-jeugd finale start om 13.30 uur. Zoals in een eerder stadium reeds gemeld is de Korfbal League finale live te volgen bij de NOS. Meer informatie hierover is te vinden in het persbericht dat onlangs is uitgebracht.

Vanwege de live uitzending bij de NOS heeft het bondsbestuur van het KNKV besloten dat het competitieprogramma op deze zaterdag wordt aangepast voor alle competities. De wijzigingen per categorie zijn als volgt:

Hoofdklasse: Wedstrijden gaan naar 5 mei Wedstrijdkorfbal doorlopende competitie: Wedstrijden gaan naar 28 april Wedstrijdkorfbal heringedeelde competitie/breedtekorfbal poule van 4: geen wedstrijden gepland Wedstrijdkorfbal heringedeelde competitie/breedtekorfbal poule van 7: Wedstrijden gaan naar 28 april

Houdt hier alvast rekening mee met je planningen.


Namens de JTC allemaal succes en plezier bij de resterende wedstrijd in deze zaalcompetitie.

Indien er vragen of opmerkingen zijn dan vernemen we dat graag. Je kan ons aanspreken of een e-mail naar jtc@kvdsc.nl sturen.


De JTC

 
 
[terug]