Wouter Blok nieuwe hoofdtrainer DSC

(08-02-2018)

Het bestuur van DSC is verheugd te kunnen melden dat Wouter Blok met ingang van het seizoen 2018-2019 de nieuwe hoofdtrainer van DSC zal zijn. In onze ambitie om aansluiting te houden bij de top van het Nederlandse korfbal, zijn we van mening dat we met deze ervaren trainer iemand hebben aangetrokken die met DSC de benodigde stappen kan maken.

Wouter Blok is woonachtig in Bodegraven. Als trainer verdiende hij zijn sporen bij onder andere WION in Rotterdam en Fortuna in Delft, waar de play-offs voor de finale van de Korfbal League werd behaald. Daarna was hij succesvol bij Oranje Wit in Dordrecht waar promotie naar de hoofdklasse (zaal) en ereklasse (veld) werd bereikt. Ondertussen fungeerde hij als assistent van bondscoach Wim Scholtmeijer bij het grote Oranje, dat in die periode zowel Europees als wereldkampioen werd. Ook stond Oranje op het hoogste podium tijdens de World Games van 2017. Op dit moment is Wouter actief als interim trainer, wederom bij Oranje Wit in Dordrecht.

We heten Wouter welkom bij DSC en wensen hem een plezierige en succesvolle tijd. Het bestuur zal zich nu samen met Wouter richten op de verdere invulling van de technische staf.

Namens het bestuur,

Rob Aarts
Voorzitter
 
 
[terug]