DSC selectie in het nieuw

(07-09-2018)
Misschien is het u al opgevallen bij de oefenwedstrijd vorige week tegen Avanti maar de eerste selectie van DSC loopt er weer netjes bij. Onze kledingleverancier Sport 2000 Brabant Sports heeft de nieuwe trainingspakken gesponsord, waarbij gekozen is voor een sweater in plaats van de traditionele trainingsjack, in combinatie met een effen zwarte broek.

De artikelen van Sport 2000 Brabant Sports voor DSC zijn te bestellen via de webshop op onze site. Maar Bas en Joop heten u ook van harte welkom in hun winkel in Boxtel aan de Clarissenstraat 2a.

Daarnaast zijn alle spelers uitgerust met een nieuwe tas. En dat is mogelijk gemaakt door ERA VB&T Makelaar Peter de Kok, een bekende naam in makelaarsland in Eindhoven en bij DSC die u graag helpt bij de aankoop of verkoop van uw huis.


AnneOp de foto sterspeelster Anne de Kok, die vol trots de nieuwe spullen showt. Klik op de logo’s hieronder voor een bezoek aan de websites van onze sponsoren die wij natuurlijk langs deze weg hartelijk willen bedanken.
 
 
[terug]