Club van 50

(25-03-2019)

Tijdens de pubquiz in februari zijn de eerste stappen gezet naar een club van 50. De club van 50 zijn individuen die een bijdrage leveren van 50 euro aan de vereniging, met zijn allen zijn we dan de hoofdsponsor ;-).

Ruim 50 mensen hebben zich al aangemeld. De (vernieuwde) sponsorcommissie is de afgelopen periode druk bezig geweest om zaken te onderzoeken zoals; hoe gaan we de club van 50 presenteren in het clubhuis en wat is een gemakkelijke manier om de 50 euro te incasseren van de mensen die zich hebben aangemeld.
Inmiddels kunnen we als vereniging een tikkie versturen. De komende periode zullen de mensen die zich al hebben aangemeld een tikkie ontvangen.

Wat krijg jij als lid van de club van 50? Alles waar de club in investeert natuurlijk. Maar ook een super gezellige club van 50 avond! En een vermelding op het nog te maken club van 50 bord! Heb je je nog niet aangemeld doe dat dan alsnog (via r.kuin@kvdsc.nl of l.smits@kvdsc.nl o.v.v. naam en mobielnummer). Of klik op deze Tikkie link!

Vriendelijke groet,

De sponsorcommissie

Club van 50

 
 
[terug]