Hulp gevraagd (update!) voor Korfball World Cup 2019 U17

(27-06-2019)

Na het succes van vorig jaar zal ook dit jaar de WorldCup-U17 weer plaatsvinden bij DSC! In het weekend van 29 en 30 juni organiseren PSV, Rust Roest en DSC de WorldCup in de Vijfkamp en Tennishal. Zie de website www.u17kwc.com voor de actuele informatie. Alle teams zijn bekend alsmede het speelschema!

Ook dit jaar is er weer hulp nodig (>200 uur!) om de teams te voorzien van een hapje en drankje. In bijgaand overzicht is een indeling te zien hoeveel personen er op welke tijd en taak nodig zijn. Wij horen graag wanneer jullie kunnen helpen!

Om e.e.a. makkelijker en helderder te maken voor alle vrijwilligers is er op woensdag 26 juni een korte bijeenkomst voor alle vrijwilligers om de laatste puntjes op de i te zetten.

Tevens zijn er handjes nodig om de knoppen van de schotklok, tijdwaarneming en scorebord te bedienen. Interesse? Neem contact op via referees@u17kwc.com.

Tot slot: dit jaar zullen er ook nachtwakers nodig zijn om in de nachten van vrijdag-zaterdag, zaterdag-zondag en zondag-maandag present te zijn bij de overnachters op het tentenveld. 

Aanmelden of meer informatie via i.hamersma@kvdsc.nl

We gaan weer voor een mooi toernooi!

Groet,

Ivo

U17 schema

In bovenstaand schema staat vermeld hoeveel personen we nog nodig hebben. Vakjes die groen zijn, zijn al geheel ingevuld.

 
 
[terug]