Patrick den Hertog trainer/coach DSC A1

(11-12-2019)

Na het plotselinge vertrek van Ewald Frensch, zijn het bestuur en Technische Commissie verheugd om te kunnen melden dat Patrick den Hertog per direct aan de slag gaat als trainer/coach van DSC A1. Samen met Dana Vos gaat hij inzetten op de verdere ontwikkeling van het team en het verwezenlijken van de ambities en doelstellingen.

Patrick den HertogMet Patrick halen we een zeer ervaren trainer in huis. Hij is zijn carrière als trainer gestart bij diverse jeugdploegen, waaronder Meervogels A1. Met dit team won hij in 2009 de zaalfinale in Ahoy. In de halve finale werd destijds gewonnen van….. jawel, DSC. Daarna was hij coach van DeetosSnel 1 en assistent van Jan Niebeek bij landskampioen TOP (S). De afgelopen 3 jaar was hij trainer/coach van Meervogels 1 en loodste hij het team naar de hoofdklasse. Dit seizoen startte Patrick als trainer/coach van GKV 1. Helaas werd na een aantal maanden besloten om deze samenwerking te beëindigen.

We heten Patrick van harte welkom bij DSC en wensen hem, samen met Dana en het team, veel succes. Ondertussen gaat onze dank uit naar Louis Spoor en Tjeerd Kooiman die in de tussenliggende periode met Dana de training en coaching voor hun rekening hebben genomen.

Bestuur KV DSC
 
 
[terug]