Update Corona maatregelen 11 maart 2020

(11-03-2020)
Naar aanleiding van de ontwikkelingen in Noord-Brabant heeft NOC*NSF alle sportbonden geadviseerd gevolg te geven aan de oproep van de Veiligheidsregio’s. Daarom heeft het KNKV besloten alle wedstrijden van teams die uitkomen voor een Noord-Brabantse vereniging af te gelasten tot en met zondag 15 maart.

Dit betreft een maatregel die voor de betreffende teams is genomen ongeacht niveau en competities. Daarbij gaat het om ongeveer 400 wedstrijden. Alle wedstrijden die de komende dagen op de planning staan voor Brabantse teams worden op een later tijdstip ingehaald. Het KNKV komt per competitie zo snel mogelijk met de inhaaldata.

Naar aanleiding hiervan heeft KV DSC besloten alle activiteiten tot nader order op te schorten. Dat betekent dus dat ALLE (oefen)wedstrijden, trainingen, bijeenkomsten etc. tot en met zondag 15 maart niet doorgaan.

Het spreekt voor zich dat we de ontwikkelingen en de daarop volgende richtlijnen op de voet volgen en als bestuur de nodige maatregelen nemen. Daarbij ook het verzoek om deze maatregelen dan ook vanuit het bestuur te laten coördineren en te wachten op deze berichtgeving. Vragen zijn natuurlijk altijd welkom via bestuur@kvdsc.nl.

Bestuur KV DSC
 
 
[terug]