DSC 2.0: Sponsoring bouwt aan de toekomst

(10-06-2020)

Op 9 april plaatsten we een bericht op de website over het bouwen aan de toekomst van DSC, juist nu in het 'tijdelijke abnormaal'. We waren aan het werken aan een plan (El Plan, voor de Casa de Papel liefhebbers), gericht op het verkopen van reclameborden rondom ons nieuwe hoofdveld.

Welnu, dat plan is inmiddels verder uitgewerkt. Met behulp van de creatieve inzichten van Ellis Hollering, Dana Vos en Renée Kuin en de technische hoogstandjes van Jorgen Gerstel is hard gewerkt aan een promotiefilm en een (digitale) flyer om DSC en onze toekomstplannen onder de aandacht te brengen. 

Op de pagina www.kvdsc.nl/sponsoring kun je er alles over lezen.

Binnenkort gaan we via onze socials Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram de flyers en onze plannen lanceren. Dit om natuurlijk zo veel mogelijk mensen (en hopelijk potentiële sponsoren) te bereiken. 

Kan jij helpen? Jazeker wel. Uiteraard door de berichten te delen maar ook door linkjes te leggen. Ben jij of ken jij iemand die interesse heeft om DSC te sponsoren. Neem dan contact op met één van onderstaande personen. Zij pakken het dan verder op. 

Jij bouwt toch ook mee aan DSC 2.0? 

Arno Schneider 06-22505645
Cor-Jan van der Elzen 06-23315425
Eric van Veghel 06-83231764
Edwin Mulder 06-16411933 
 
[terug]