Grote clubactie is gestart!

(19-09-2020)
De Grote Clubactie is er niet voor niets, juist nu in deze moeilijke tijd! Ons doel is om samen met jullie geld voor de jeugd in te zamelen. Maar... jullie hebben er zelf ook profijt van!!

Je kunt op verschillende manieren loten kopen/verkopen:

  • Eenmalige machtiging: leden gaan met verkoopboekjes langs de deuren en noteren de gegevens van de lotenkopers in de verkoopboekjes. De Grote Clubactie incasseert eenmalig het bedrag bij de lotenkoper, die het lotnummer of de lotenreeks op zijn/haar bankafschrift ontvangt. Je hoeft dus maar één keer langs de deuren hoeven niet met geld over straat! Voor elk verkocht lot verdien je ?0,40 voor jezelf!!
  • Online verkoop: op https://lot.clubactie.nl/lot/deto-sportlust-combinatie-dsc/300041 kunt u online loten kopen. Loten kopen is nog nooit zo makkelijk geweest!
  • Kantine: op trainingsavonden kunnen er bij de bar loten gekocht worden, dit gaat via de eenmalige machtiging.
  • Superlot: een Superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten. Een Superlot is een vorm van mini-sponsoring. De koper ontvangt na aankoop één symbolisch Superlot (vragen aan Niels van Kemenade), plus de lotenrange op zijn/haar bankafschrift. De verkoper die een Superlot weet te verkopen krijgt daarvoor zelf een beloning van ?20!
Uiterlijk 1 november 2020 de boekjes voorzien van naam inleveren bij Niels van Kemenade.

GroteClubactie

 
 
[terug]