Disney1Jeugdkamp 2019

Ook dit jaar gaat het weer gebeuren. We gaan weer op kamp. Alle kids van DSC kijken hier naar uit. Maar ook de ouders en de kampleiding vinden het elk jaar weer spannend.

Voor wie is het kamp?

We organiseren het kamp voor alle jeugdleden van DSC, van pupillen tot en met junioren. Maar let op: Er is plaats voor maximaal 100 kinderen….. dus zorg dat je er op tijd bij bent.

Wanneer gaan we dan?

Dat is traditie…. DSC kamp is Pinksterkamp. Dus ook dit jaar weer. Van vrijdagavond 7 juni tot en met maandagmiddag 10 juni 2019 gaan we je weer een onvergetelijke tijd bezorgen.

Disney3

Waar gaan we naartoe?
Dit jaar gaan we terug naar de locatie;   Kamp-Bivakboerderij Greijmans
                                                        Smulderslaan 23
                                                        5712 PN Someren-Heide


Let op: Voor het brengen van de kinderen op vrijdagavond en het weer ophalen op maandagmiddag dient men zelf te zorgen.

Wat gaan we allemaal doen?
Allemaal leuke dingen. De activiteiten die we zoal zullen ondernemen zijn; speurtocht, spooktocht, korfbal, dropping, kampvuur, spelletjes, etc etc. De kinderen zullen zich geen moment vervelen en een ontzettend leuke tijd tegemoet gaan!

Disney4
Wat is dit jaar het thema?
Er waren veel leuke ideeën. Maar het thema van dit jaar is…… tromgeroffel…. DISNEY.       De aankleding, spelletjes en eten zullen we hieraan aanpassen. Iedereen wordt dan ook in passende kleding op het kamp verwacht. En we zijn natuurlijk benieuwd welke Disney figuren we zoal mogen verwelkomen.

Wat kost het?

De kosten per deelnemer bedragen € 60,-. Betaling in termijnen is mogelijk, maar moet zelf geregeld worden. Zie daarvoor het inschrijfformulier. Het totale bedrag moet op 20 mei 2019 betaald zijn.

Hoe kan ik inschrijven?

Via het inschrijfformulier. Deze liggen in het clubhuis van DSC. Of je kunt het formulier downloaden via de site van DSC. Deelname is alleen geldig met een volledig ingevuld inschrijfformulier. Lever het zo snel mogelijk in, want VOL=VOL.